Rijkaard op de rand van ontslag bij Galatasaray

Bram Coenen
| 11 reacties
Rijkaard op de rand van ontslag bij Galatasaray
Foto: © SC

Neemt Galatasaray binnenkort afscheid van Frank Rijkaard? Zou best kunnen aangezien de Turkse club niet tevreden is met de huidige gang van zaken. Ook Europees is Galatasaray al uitgeschakeld.

Galatasaray mag Europees voetbal dit seizoen vergeten, nadat het in de laatste voorronde van de Europa League werd uitgeschakeld door het nietige Karpaty Lviv. Ook in de eigen competitie doet 'Gala' het verre van goed. Zo werden de eerste twee wedstrijden tegen Sivasspor en Bursaspor beiden verloren. Daarna volgde wel winst tegen Eskisehirspor (3-1).

De leiding van de club is absoluut niet tevreden over de huidige gang van zaken en uitte recent behoorlijk wat kritiek op hoofdtrainer Frank Rijkaard. De Nederlander (47) vindt op zijn beurt dat de selectie kwaliteit mist. Misschien kan de Bosniër Zvjezdan Misimovic wel voor die nodige kwaliteit zorgen. Hij werd net voor het sluiten van de transfermarkt voor 8 miljoen euro overgenomen van VfL Wolfsburg.

Rijkaard weet dus wat hem te doen staat de komen matchen, punten halen. Indien dat niet lukt, moet de Nederlander rekening houden met een vervroegd vertrek uit Istanbul.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Süper Lig

Nieuwste reacties