Proto is Partizan nog steeds niet vergeten

Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Proto is Partizan nog steeds niet vergeten
Foto: © SC

Straks speelt Anderlecht in de Europa League thuis tegen Zenit. Eigenlijk hadden de Brusselaars gisteren moeten spelen in de Champions League.

"Ik denk er nog voortdurend aan. Neem nu deze week: wij spelen vanavond, maar we hadden dinsdag of gisteravond moeten spelen, in de Champions League. Dat blijft door mijn hoofd spoken", zegt doelman Proto in HLN.

"Het is individueel, want in de kleedkamer praten we er niet meer over. Als groep hebben we de bladzijde omgedraaid. Maar goed ook, want het mag geen sporen nalaten in de groep. We hebben natuurlijk nog steeds een aantal doelen. We hebben er één gemist, maar we hebben er nog andere en daar moeten we voor gaan."

"Zenit is Europese top. Die kan je niet vergelijken met pakweg Timisoara van vorig jaar. Alleen Auxerre heeft hen dit seizoen geklopt in de laatste voorronde van de Champions League, maar dat gebeurde nadat de Russische keeper rood kreeg."

"We moeten proberen op voorsprong te komen. Zenit is veruit favoriet in de groep, maar het is niet altijd de favoriet die wint. Wij waren ook favoriet tegen Partizan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties