Stijnen: "Abonnement op zulke tegentreffers"

Nico Wieme
| 30 reacties
Stijnen: "Abonnement op zulke tegentreffers"
Foto: © SC

Na het gelijkspel tegen PAOK baalde Stijn Stijnen als een stekker. De Clubdoelman moest weer een tegentreffer incasseren (al de veertiende dit seizoen) en dat zinde de Limburger niet. "Weer een tegengoal op stilstaande fase", foeterde Stijnen.

Op het einde van de match hield Stijn Stijnen Club nog recht met twee goede reddingen, maar dat interesseerde het Brugse sluitstuk niet. Die weggegeven goal van PAOK zat hem dwars. "We hebben duidelijk een abonnement op dergelijke tegendoelpunten. Na die voorsprong wilden we absoluut niet opnieuw de gelijkmaker incasseren en dat ging in onze kopjes spelen. Als de Grieken op het einde die twee kansen hadden afgemaakt, zaten we nu in zak en as."

De Limburger bekende aan onze redactie dat hij met een dubbel gevoel zat. "Dit is balen. We hadden de match in handen en stonden tot tien minuten voor tijd 1-0 voor. Je moet je thuismatchen winnen als je kans wil maken op Europese overwintering. Vorig jaar verloren we onze eerste match thuis tegen Shahktar, nu pakken we een punt. We staan dus al verder dan toen, al volgde toen een zo goed als foutloos parcours."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties