Reis speelt met zijn carrière bij PSV

Reis speelt met zijn carrière bij PSV
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jonathan werd dit seizoen terug in de gratie genomen bij PSV na een misstap vorig seizoen. Maar afgelopen weekend ging de aanvaller weer in de fout.

De politie van Weert hield Reis staande en de aanvaller van PSV had drie keer zoveel alcohol in zijn bloed dan toegelaten. Er werd een proces-verbaal tegen hem opgesteld en zijn rijbewijs werd ingetrokken.

"Jonathan traint maandag gewoon weer mee met de A-selectie. Hij zal daarna wel een gesprek hebben met onze trainer om uit te leggen wat er precies is gebeurd", reageert PSV in De Telegraaf.

Jonathan Reis werd vorig seizoen al weggestuurd bij PSV wegens cocaïnegebruik. "We willen niets goedpraten. Maar hij heeft natuurlijk door zijn verleden wel de schijn tegen. Jonathan moet beseffen dat hij overal waar hij komt in de gaten wordt gehouden. Daar zal hij zich bewust van moeten worden."

"Dit is weer een harde les voor hem. Maar het is nu veel te voorbarig om consequenties te verbinden aan deze gebeurtenis. Jonathan moet nog leren hoe hij moet omgaan met de kansen die hij krijgt in zijn leven", is PSV nog mild in zijn reactie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties