Rapide Lebbeke en Jong Lede krijgen elk een punt

Gentil Dossche
| 1 reacties
Rapide Lebbeke en Jong Lede krijgen elk een punt
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wedstrijd om snel te vergeten die eerder aanvoelde als een eindeseizoensmatch. Aan de niet te tellen slechte passen konden de talrijke toeschouwers zich zeker niet opwarmen.

Jong Lede startte met veel fysieke kracht maar goed samenspel en kansen waren niet te vinden. De eerste bal tussen de palen was van Dominique Lefèvre die uit de 2de lijn Stein Van den Abbeele op de proef stelde (12’). Een voorzetschot van David Heyrman vloog over het bezoekende doel. Rapide kende pech toen een 30-meterschot van Kevin Scheerlinckx op de paal uiteenspatte (26’). Even later had Koen Mathijs een parade nodig op een plaatsbal van Maxime Grobet.

Ook na de rust zorgde Lede voor de meeste druk. Lino Uyttenhove dwong Mathijs tot een knappe save (52’). Consternatie even later bij Rapide toen Tom De Rechter neerging en de bal op de stip. Klaas Van den Bossche oog in oog met Mathijs en die ranselde de penalty uit de benedenhoek. Beide ploegen kozen terug voor een dubbele gordel achteraan en veel viel er niet te beleven. Bram De Roover kon Van den Abbeele niet verschalken (78’) en Van den Bossche strandde op Mathijs (81’).

Rapide Lebbeke: Mathijs, K. Scheerlinckx, Verhaegen, Heyrman, J. Scheerlinckx, Putteman, D. Van Driessche (57’ Vermeiren), Lefèvre (73’ Wauters), Cooreman, De Roover (82’ B. Van Driessche), P. Van den Abbeele

Jong Lede: S. Van den Abbeele, De Grauwe, Van der Vloedt, Van den Bossche, Polfliet (46’ De Rechter), De Saedelaere, Van Herreweghe, Ben Ayad, Uyttenhove (82’ De Coen), Grobet (75’ Zwart), Govaert

Doelpunten:geen

Gele kaarten: Grobet, Govaert, Verhaegen, Cooreman

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oost-Vlaanderen (1)

Nieuwste reacties