Barcelona blijft steken op gelijkspel tegen Mallorca

Bram Coenen
| 7 reacties

Barcelona is vanavond blijven steken op een gelijkspel tegen Real Mallorca. In het eigen Camp Noustadion kwam het niet verder dan 1-1.

Barcelona kwam na twintig minuten nog wel op voorsprong dankzij wie anders dan Lionel Messi. Lang kon het echter niet van die voorsprong genieten. Op een corner van Jonathan De Guzman maakte Emiliano Nsue net voor rust de gelijkmaker voor Real Mallorca.

Na de pauze trachtte coach Pep Guardiola nog wel de bakens te verzetten met diverse wissels, maar dat bracht geen zoden meer aan de dijk. Barça blijft door dit nieuwe puntenverlies hangen op een voorlopige derde plaats. Later vanavond kan het nog voorbijgestoken worden door Real Madrid, dat het opneemt tegen Deportive La Coruna.