Witsel: "Misschien win ik Gouden Schoen wel opnieuw"

Witsel: "Misschien win ik Gouden Schoen wel opnieuw"
Foto: © SC

Volg België nu via WhatsApp!

Axel Witsel is weer op het voorplan getreden. Eerst speelde hij een schitterende wedstrijd tegen Anderlecht en ook bij de Rode Duivels drukte hij zijn stempel op het middenveld. De Standard-middenvelder is dan ook optimistisch.

"Dit is de Witsel die de Gouden Schoen won", aldus Witsel in HNB. "Mijn hoofd is eindelijk leeg na wat ik allemaal heb meegemaakt. Dat is een heel verschil. Let wel, ik beschouw het niet als een verloren jaar. Ik heb enorm veel ervaring opgedaan. Prettig was het niet, maar dat zijn dingen waar je door moet. Ik wil op dit elan verder gaan. Misschien win ik wel opnieuw die Gouden Schoen. Ik wil op zijn minst kandidaat zijn.'

De drie punten zijn binnen tegen Kazachstan, maar ook Witsel beseft dat het niveau omhoog moet tegen Oostenrijk. "Dat klopt, maar alles moet stap voor stap gaan. We vormen een ploeg en dat is al een goed begin. Wij, Rode Duivels, geven het goede voorbeeld aan de politici. De Vlamingen en Franstaligen komen uitstekend overeen. Er zijn geen kliekjes aan tafel. We zitten gewoon allemaal onder elkaar. Wij bewijzen dat met vereende krachten veel mogelijk is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties