Chamakh: "Het was wel degelijk strafschop"
Redactie
| 0 reacties
Chamakh: "Het was wel degelijk strafschop"
Foto: © SC

Er was zaterdagavond heel wat te doen rond te wedstrijd tussen Arsenal en Birmingham. The Gunners bogen een 0-1 om in 2-1 winst. Bij de bezoekers was men niet blij met de leiding.

Zigic bracht Birmingham 0-1 voor, maar via Nasri en Chamakh wonnen The Gunners alsnog met 2-1. Over de gelijkmaker vanop de stip was heel wat te doen. Volgens dader Scott Dann liet de Chamakh zich vallen. Niet waar zegt de Marokkaan.

“Ik raakte hem echt niet. Hij weet ongetwijfeld dat hij de scheidsrechter heeft bedrogen”, aldus Dann. Zijn collega Roger Johnson heeft dezelfde mening. “De reactie van Chamakh was beschamend. Deze beslissingen hebben invloed op het leven van de mensen in het veld. Maar dat is voetbal zeker?”

Chamakh is zich van geen kwaad bewust. “Er was wel degelijk contact tussen ons twee. Hij raakte me aan en vervolgens was het aan de arbiter om een beslissing te nemen. Voor mij was het absoluut strafschop.”

Ook over de rode kaart van Jack Wilshere was heel wat te doen. “De overtreding was bijna gelijk aan die van Taylor op Eduardo. Ook op enkelhoogte, maar gelukkig kon Zigic nog net springen”, zo zegt Johnson.

 “Het was een gemene fout en inderdaad een terechte rode kaart voor hem”, aldus Arsenal-manager Arsène Wenger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties