Partizan-preses wil derby achter gesloten deuren

Partizan-preses wil derby achter gesloten deuren
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zaterdag staat de derby tussen Rode Ster Belgrado en Partizan Belgrado op het programma. Als het aan Partizan-voorzitter Dragan Djuric ligt, zal die achter gesloten deuren afgewerkt worden.

Djuric denkt aan de rellen tijdens de interland tussen Italië en Servië. "Gegeven de situatie van de afgelopen tien dagen willen we de veiligste optie hanteren”, zegt de voorzitter aan de zender B92. "En dat is om de derby achter gesloten deuren af te werken. We willen dat de wedstrijd doorgaat, maar als het duel gespeeld wordt met supporters in het stadion willen we waterdichte beveiliging van Rode Ster, de voetbalbond en de politie."

"Als er een herhaling komt van de rellen in Genua heeft de Servische sportwereld een gigantisch probleem, aangezien heel Europa dit duel in de gaten gaat houden. Het Servische voetbal zal desastreuze consequenties onder ogen moeten zien als de derby gekenmerkt gaat worden door ongeregeldheden."

In het verleden ontstonden er al verschillende keren rellen na wedstrijden tussen de twee clubs. Er zijn zelfs al verschillende doden gevallen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties