Roma blijft steken op gelijkspel bij hekkensluiter

Bram Coenen
| 1 reacties

AS Roma is op bezoek bij Parma niet verder geraakt dan een 0-0 gelijkspel. De Romeinen blijven door dit nieuwe puntenverlies in de middenmoot hangen.

Ondanks het gelijkspel kregen we toch een boeiende wedstrijd te zien. Zo moest Roma-goalie Bogdan Lobont al na amper drie minuten spelen een inzet van Jose Fernando Marques keren. Ook Roma kreeg in die eerste helft voldoende kansen om de score te openen, maar het vizier van Marco Borriello en Francesco Totti stond duidelijk niet scherp afgesteld, zodat we gingen rusten met een brilscore op het bord.

Kapitein Totti bleef na rust in de kleedkamers, maar toch voerde Roma de forsing. Philippe Mexes haalde knap uit, maar opnieuw bracht de Parma-goalie redding. Ook Stefano Okaka had de winnende treffer nog aan de voet, maar uiteindelijk bleef Roma toch steken op een teleurstellend gelijkspel bij de hekkensluiter.

Roma telt nu negen punten en blijft hangen in de ruime middenmoot. Ook Parma schiet weinig op met dit gelijkspel en blijft hangen op de laatste plaats.