Interview Benny Lobyn, een tevreden trainer en prachtige kern

Gentil Dossche
| 0 reacties
Benny Lobyn, een tevreden trainer en prachtige kern

Na de nipte overwinning in het slot tegen Duffel toonde Benny Lobyn zich een tevreden man.

“Het geluk koos dit keer onze kant. Wij zaten direct goed in de wedstrijd en kregen een uitstekende kans op een vroeg doelpunt, maar het waren de bezoekers die eerst scoorden. Duffel is zeker en vast een goede ploeg. Voor de rust kwamen wij er voetballend iets minder uit op ons synthetische veld. Na de pauze toonden wij onze collectieve sterkte, wilskracht en vechtlust en dat kan je als trainer enkel maar toejuichen. Met 17 punten uit 10 wedstrijden blijven we iets onder het gestelde doel want met deze groep willen we zeker meedingen voor de hoogste prijs. De winst van vandaag betekent alleszins een boost naar de toekomst”.

De kern van VB Meldert: Ahmed Gacem, Aziz Nouhass, Bart De Valck, Bical Berroho, Bjorn Van Den Brempt, Björn Meuleman, Bram Leyman, Dimitri De Buyser, Douglas Roelandt, Etienne Madawa, Imad Amazou, Joren Van Nyvel, Ken Wellens, Kenny Jacobs, Kevin Borlée, Koen Verhaeghe, Kristof Van Belle, Neal Wauters, Niels Houman, Olivier Verdeyen, Tom De Schamphelaire, Ugo Kasuku en Vincent Van Vlokhoeven.

De ziekenboeg: Ken Wellens is terug fit en Lobyn hoopt ook op Etienne Madawa. Kristof Van Belle viel uit met een gekneusde rib en Olivier Verdeyen is nog zeker een week buiten strijd. Op Niels Houman wordt het nog een paar maanden wachten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties