Groep G: Ajax droomt van tweede plaats

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Groep G: Ajax droomt van tweede plaats
Foto: © SC

Ajax staat in groep G voor een belangrijke verplaatsing naar Auxerre. Keren de Amsterdammers met minstens een punt terug naar Nederland, dan wenkt de Europese lente. AC Milan is gebrand op een revanche tegen Real Madrid.

Na drie speeldagen telt Ajax vier punten, de teller van Auxerre staat nog op nul. Trainer Martin Jol wil echter hoger mikken dan de derde plaats en het ticket voor de Europa League. De nummer twee, AC Milan, heeft immers ook maar vier punten.

“We sluiten de groepsfase af met een uitwedstrijd bij AC Milan”, zegt Jol in de Nederlandse pers. “Hopelijk beginnen we die wedstrijd met een goede uitgangspositie. Auxerre heeft in eigen land driemaal na elkaar gewonnen. Het zal dus niet gemakkelijk worden, maar we gaan voor de winst.”

Twee weken geleden ging AC Milan kansloos onderuit in Santiago Bernabéu. De Rossoneri willen in eigen stadion de rug rechten. Milan-coach Massimo Allegri is optimistisch.

“We hebben een sterk team. Afgelopen weekend verloren we van Juventus, maar zij scoorden twee lucky goals. We speelden nochtans een sterke wedstrijd, net zoals in Madrid. Maar soms zit voetbal vol leugens. We zullen niet verdedigen.”

Wat denkt BWIN over de matchen?

Real Madrid is favoriet in San Siro, maar ook een zege van AC Milan kan u een aardige stuiver opleveren. Auxerre en Ajax zijn dan weer aan elkaar gewaagd. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt Real Madrid de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 330 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van AC Milan wint u 465 euro.

Durft u wedden op een zege van Ajax of Auxerre, dan scoort u 382,5 euro bij Bwin. Wed u op een gelijkspel, dan ontvang je 502 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties