Destorme: "Wat een makkelijk doelpunt"

Steurbaut Kersten
| 5 reacties
Destorme: "Wat een makkelijk doelpunt"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

David Destorme brak zaterdagavond de ban voor KV Mechelen. Op aangeven van Xavier Chen opende hij de score tegen Charleroi. “We hadden het heel moeilijk vandaag”, beseft de aanvaller.

Vooral in de eerste helft kreeg KV Mechelen geen poot aan de grond. “Het moet onze slechtste helft van het seizoen geweest zijn”, stelt Destorme vast. “Charleroi zette heel vroeg druk en wij kregen te weinig diepte in ons spel.”

“Dat ging na rust beter. We kozen sneller voor de lange bal richting Benteke. Daardoor was er een betere aansluiting en konden we ook de flanken gebruiken. Charleroi had voor rust ook al veel kracht verbruikt. We pompten de ballen in de zestien. Uiteindelijk moest er toch wel eentje ingaan.”

Het was Destorme die de bal in het mandje legde. “Een makkelijk doelpunt”, lacht hij. “Toen ik de bal zag vertrekken, wist ik dat hij in mijn richting uitkwam. Ik stond volledig vrij en moest het leer gewoon maar in het hoekje knikken.”

Voor Destorme is het de eerste competitietreffer. “Dat doet veel deugd. Ik kom uit een zware periode na mijn achillespeesblessure. Hopelijk is de echte Destorme nu vertrokken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties