PSV blijft in spoor van leider Twente

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
PSV blijft in spoor van leider Twente
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

PSV blijft in het spoor van leider FC Twente. Balazs Dzsudzsak leidde de Eindhovenaren voorbij FC Utrecht. Roda JC bleef voor de derde keer op rij steken op een gelijkspel.

Dzsudzsak opende in Utrecht na 25 minuten de score. De Hongaar was er als de kippen bij om de rebound op een gekeerde kopbal van Ola Toivonen tegen de netten te werken.

Na een rode kaart voor Jonathan Reis viel PSV met tien man, maar toch verdubbelde Dzsudzsak vanop de stip de score. Ook Utrecht eindigde de wedstrijd onvolledig na een uistluiting voor Lensky. Frank Demouge milderde in de slotfase nog tot 1-2. Dries Mertens en Jan Wuytens stonden 90 minuten op het veld.

Roda JC bleef al voor de derde keer op rij steken op een gelijkspel. Na puntendelingen tegen NEC en Willem II raakte het team van Harm Van Veldhoven vandaag niet verder dan een 1-1 in De Kuip. Lange tijd leek een doelpunt van Junker nochtans de drie punten op te leveren, maar Castaignos zette in de slotfase de bordjes terug gelijk.

AZ Alkmaar, met Maarten Martens in de basis, bleef in Arnhem steken op een 1-1-gelijkspel. Pelle en Aissati zorgden voor de doelpunten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties