Solskjær overweegt dan toch aanbod van Molde FK

viki meeuwis
| 6 reacties
Solskjær overweegt dan toch aanbod van Molde FK
Foto: © SC

In Noorwegen gonst het van de geruchten dat Ole Gunnar Solskjær mogelijk morgen een contract ondertekent bij de Noorse eersteklasser Molde als nieuwe hoofdtrainer.

Volgens de Noorse krant VG zou de zaakwaarnemer van Solskjær, Erik Flaagen, de voorbije dagen in onderhandeling zijn geweest met de clubleiding. Die onderhandelingen zouden nog niet volledig afgerond zijn maar verwacht wordt dat Solskjær morgen als trainer zal gepresenteerd worden.

Belangrijk in dit verband is het feit dat de Noor de functie van hoofdtrainer zal uitoefenen met toestemming van Alex Ferguson. Solskjær trainde de afgelopen twee jaar immers het reserveteam van Manchester United.

Het is in Noorwegen een publiek geheim dat de steenrijke eigenaar van Molde FK, Kjell Inge Røkke, Solskjær al langer naar de club wilde halen. Zijn uiteindelijke doel is om Molde een duchtige concurrent te maken voor Rosenborg en Vålerenga.

Eerdere pogingen om de voormalige Noorse international binnen te halen liepen op niets uit maar Røkke gaf niet op en nu ziet het er naar uit dat Solskjær toch zal toehappen. Molde maakte ondertussen werk van de contractverlengingen van Makthar Thiouné en Pape Pate Diouf. Eigenaar Røkke zou Solskjær beloofd hebben dat hij bij een eventueel aantreden de vrije hand zou krijgen bij het aantrekken van nieuwe spelers. Een ander punt dat zou meespelen in de beslissing van Solskjær is dat zijn gezin naar Noorwegen wil terugkeren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eliteserien

Nieuwste reacties