Jacobs: "Hadden het sneller kunnen afmaken"

Nico Wieme
| 0 reacties
Jacobs: "Hadden het sneller kunnen afmaken"
Foto: © SC

Na de bewogen topper tussen Gent en Anderlecht had Ariël Jacobs gezien dat zijn team eindelijk de match eens van in het begin in handen nam. "Tijdens de rust heb ik voor meer evenwicht op mijn middenveld gezorgd."

Ariël Jacobs gaf op de persconferentie zijn analyse van de match. "Anderlecht heeft de laatste weken altijd problemen gehad met het matchbegin. Tegen AA Gent was dat niet het geval. We namen het heft resoluut in handen. Na een kwartier zijn we dan stilgevallen en kwamen de Buffalo's in de match. Met enkele vrijschoppen zorgden zij voor gevaar. Rond het halfuur zorgden wij via Romelu Lukaku en Jonathan Legear dan weer voor dreiging."

Tijdens de rust bleef Cheikhou Kouyaté in de kleedkamer en mocht Matías Suarez opdraven. Een bewuste keuze, zo bleek. "Ik heb ons middenveld dan bijgesteld, waardoor er meer evenwicht was. We kwamen verdiend op voorsprong. Vooral de schitterende beweging van Legear en Lukaku die aan het doelpunt voorafging, pleziert mij. Na de gelijkmaker ontstond er druk van Gent. Op het einde hebben wij nog genoeg kansen gehad om het pleit sneller te beslechten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties