Brys: "Ons vel duur verkopen"

Ruben Philippe
| 6 reacties
Brys: "Ons vel duur verkopen"
Foto: © SC

KV Mechelen moet het in de Beker van België opnemen tegen Standard. Daarmee krijgt Malinwa een grote klepper over de vloer, iets waar Brys niet gelukkig mee is.

Dominique D'Onofrio liet eerder al weten dat hij niet tevreden was met de loting. Zijn collega Marc Brys deelt die mening.  "Echt gelukkig kan je niet zijn met zo’n loting", aldus Brys op de webstek van KV Mechelen. "Laten we het positieve van de loting onthouden: we mogen eerst op verplaatsing spelen. Als we daar een behoorlijk resultaat kunnen halen, dan is alles mogelijk. We hebben dit seizoen al bewezen dat we in eigen huis tot grootse dingen in staat zijn."

Achter de Kazerne snakken de supporters opnieuw naar een bekerfinale. "Je voelt hoe erg die bekercampagne leeft in Mechelen. Heel KV Mechelen wil opnieuw een bekerfinale halen en liefst ook nog winnen. Als je dan ziet welke ploegen er aan de andere kant van de tabel het tegen elkaar mogen opnemen, dan wacht ons een zware dobber. Met alle respect voor die ploegen, maar dat zijn ploegen van het niveau van KV Mechelen. Indien we er toch in zouden slagen om de finale te bereiken, dan zullen we het allerminst gestolen hebben. We zullen ons vel alleszins duur verkopen", zo besluit de strijdvaardige coach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties