Borussia Dortmund laat Daems en De Camargo kansloos achter

Bram Coenen
| 13 reacties
Borussia Dortmund laat Daems en De Camargo kansloos achter
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Borussia Dortmund heeft zijn meersterschap in de Bundesliga vanavond nog maar eens onderstreept. Het vloerde hekkensluiter Borussia Mönchengladbach met duidelijke 4-1-cijfers.

Ondanks dat het een duel was tussen de nummer één en de nummer laatst uit de Bundesliga speelde Borussia Mönchengladbach aardig mee in de eerste helft. Met een afstandsschot zorgde Reus zelfs voor de verrassende 0-1. De bezoekers leken met die stand ook de rust te halen, Igor De Camargo had zelfs nog een uitstekende kans op de 0-2, maar miste. Maar in het slot zorgde Subotic met een rake kopbal toch nog voor de gelijkmaker.

Dormund was meteen gelanceerd en kwam als een speer uit de kleedkamers. Kagawa bracht de leider al snel op 2-1, maar toch wilden de gasten zich nog niet gewonnen geven. Opnieuw De Camargo liet echter een uitstekende mogelijkheid op de 2-2 liggen.

In het slot wist Dortmund de score dan toch nog wat uit te diepen dankzij goals van Grosskreutz en Barrios. Dortmund blijft dankzij deze nieuwe zege comfortabel leider in de Bundeslige. Het telt nu zeven punten voorsprong op naaste achtervolger Mainz.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties