Mignolet ziet Sunderland zegevieren

Bram Coenen
| 0 reacties
Mignolet ziet Sunderland zegevieren
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sunderland blijft knap bovenin meedraaien in de Premier League. Het vloerde vanmiddag West Ham met het kleinste verschil.

Het voorlaatst geklasseerde West Ham speelde nochtans goed mee in de openingsfase, maar nadien nam de thuisploeg, met onze landgenoot Simon Mignolet 90 minuten op de bank, toch het initiatief over. Even voorbij het halfuur wist Sunderland op voorsprong te komen. Asamoah Gyan zette zich knap door en bediende de volledig vrijstaande Jordan Henderson. Die aarzelde niet en liet doelman Robert Green in de linkerhoek kansloos.

Na de pauze ging West Ham verwoed op zoek naar de gelijkmaker, maar pogingen van onder meer Victor Obinna en Carlton Cole strandden op de vuisten van een sterk keepende Craig Gordon. In de slotfase vergat Danny Welbeck nog de partij definitief te beslissen na een blunder van Green.

De zege kwam echter niet meer in gevaar voor Sunderland, dat dankzij deze zege oprukt naar de zevende plaats in de stand. Voor West Ham blijven de degradatiezorgen acuut na deze nieuwe nederlaag.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties