Scoort Drogba in emotionele wedstrijd in Marseille?

Steurbaut Kersten
| 5 reacties
Scoort Drogba in emotionele wedstrijd in Marseille?
Foto: © SC

In groep F zijn de prijzen al verdeeld. Maar voor Didier Drogba staat er nog een interessante wedstrijd op het programma. Hij trekt met Chelsea naar ‘zijn’ Marseille.

De 32-jarige Drogba forceerde begin deze eeuw bij Olympique Marseille zijn internationale doorbraak. In 2004 verkaste de Ivoriaanse international voor ruim dertig miljoen euro naar Londen.

Ondanks het feit dat Drogba slechts één seizoen in Zuid-Frankrijk speelde, is hij ‘overdonderd’ met de terugkeer naar het Stade Vélodrome. “Ik ben overmand door emoties en weet echt niet hoe ik met deze situatie moet omgaan”, aldus de spits.

En de wedstrijd wordt nog interessanter. Marseille heeft laten weten dat het Drogba graag terug wel inlijven. Afgelopen zomer toonde de Franse landskampioen al interesse in de Ivoriaan.

Voor MSK Zilina staat vanavond tegen CSKA Moskou de eer op het spel. De Slovaken raapten nog geen punt en kunnen vanavond de nul van de tabellen geven.

Wat denkt Bwin van deze matchen

Marseille en Spartak Moskou zijn favoriet. Chelsea en Zilina kunnen daarentegen een mooie stuiver opleveren. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt Marseille de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 337,5  euro bij een gok van 150 euro. Durft u wedden dat Chelsea wint, dan scoort u 457,5  euro bij Bwin.

Als u wedt op Spartak Moskou, dan ontvang je 345 euro. Een zege van Zilina kan je portefeuille dan weer spekken met 435 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties