Van Buyten derde keer op rij op de bank

Steurbaut Kersten
| 5 reacties
Van Buyten derde keer op rij op de bank
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Belgen in Duitsland hebben geen succesvol weekend achter de rug. Bayern München won wel eenvoudig van Sankt Pauli (3-0), maar onze landgenoot Daniël Van Buyten bleef 90 minuten aan de bank gekluisterd.

Voor Van Buyten is het al de derde keer op rij dat hij geen minuut in actie komt. Ook tegen Schalke 04 en in de Champions League tegen FC Basel hield Louis Van Gaal de Rode Duivel aan de kant. Tot overmaat van ramp wil de Nederlandse coach tijdens de winterstop nog defensieve versterking.

Filip Daems, Igor De Camargo en Logan Bailly hebben nog minder redenen om te lachen. Na de 3-0-nederlaag op Freiburg hangt het spook van de degradatie nog iets dreigender boven Mönchengladbadch. Daems speelde de hele wedstrijd, De Camargo werd een kwartier voor tijd gewisseld en Bailly bleef opnieuw aan de kant.

Timmy Simons is de enige Belg die tevreden op het weekend kan terugblikken. Hij raapte met Nürnberg in extremis een puntje op bezoek bij Hoffenheim. De Rode Duivel maakte de wedstrijd helemaal vol. Nürnberg staat op een veilige plaats in de middenmoot.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties