Club zonder Stijnen, Hoefkens en Geraerts tegen Villarreal

Club zonder Stijnen, Hoefkens en Geraerts tegen Villarreal
Foto: © SC

Club Brugge moet vanavond Europees aan de bak tegen Villarreal. Blauw-zwart is echter al uitgeschakeld en daarom worden Stijn Stijnen, Carl Hoefkens en Karel Geraerts vervangen door Colin Coosemans, Jorn Vermeulen en Thibaut Van Acker.

"Een leuk resultaat zou een serieuze opsteker zijn", kijkt trainer Adrie Koster vooruit. "Dan kunnen we met een goed gevoel naar de match tegen Anderlecht toeleven. Europa blijft speciaal, het is ook een vorm van promotie. Het is nu aan de spelers om hun kwaliteiten te tonen. Dit gaat toch Europa rond."

"Als voorbereiding op Anderlecht hoop ik dat we qua voetbal en strijdvaardigheid iets kunnen bieden aan de fans", vervolgt de Nederlander. "We hadden de ambitie om te overwinteren. Het is dan ook doodzonde dat dat niet gelukt is. We waren zeker niet de minste ploeg in de poule, maar het verschil zat hem vaak in de details. Tegen Zagreb en PAOK hadden we meer verdiend, dat laat de uitschakeling zo zuur smaken."

"Vaak zat het ons niet mee en zaken als blessures en schorsingen heb je niet in de hand. Zo hebben we Vargas zwaar gemist. We zullen nooit weten hoe het was geweest als Vargas er vaker bij was", besluit de oefenmeester op de website van zijn werkgever.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties