Casillas: "Ik heb geen problemen met Ronaldo"

Casillas: "Ik heb geen problemen met Ronaldo"
Foto: © SC

Iker Casillas en Cristiano Ronaldo zouden het in de kleedkamer van Real Madrid met elkaar aan de stok hebben gehad. De twee zouden woorden gehad hebben over uitspraken die de vriendin van Casillas, die ook journalist is, deed

Sara Carbonero, de vriendin van Casillas en daarnaast ook journaliste voor de Spaanse televisie, zei op de nationale TV dat Ronaldo een egoïstische en solistische speler is. Casillas probeerde de brokken nog te lijmen. Ronaldo zou gereageerd hebben 'dat hij zijn meisje wat steviger in het gareel moest houden'.

"Er zijn mensen die een conflict proberen te creëren en de sfeer in onze groep willen verzieken", zegt Casillas op de website van Real Madrid. "Feitelijk is het omgekeerde het geval. Cristiano en ik kunnen het prima met elkaar vinden. We komen allebei ergens anders vandaan, maar dat betekent nog niet dat we ver uit elkaar liggen of steevast ruzie hebben. Integendeel."

"Er zijn hier geen groepjes of afsplitsingen. De sfeer is geweldig. We zijn een jonge groep en we kunnen allemaal goed met elkaar overweg. We moeten gewoon door en ons niet druk maken over zulke onbenulligheden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties