Stoichkov maakt Real Madrid-mop op sportgala

Maarten Van Bever
| 33 reacties
Stoichkov maakt Real Madrid-mop op sportgala
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tussen Hristo Stoichkov en Real Madrid komt het wellicht nooit goed. De ex-aanvaller van Barcelona laat geen kans onbenut om zijn aversie tegenover Real te uiten. Ook als presentator op een Bulgaars sportgala kon hij het niet laten een sneer uit te delen.

Aan het einde van de ceremonie kondigde de voormalig bondscoach aan dat hij nog een mop wilde vertellen. Hij vroeg aan de genodigden of zij wisten waarom Real Madrid geen eigen postzegel had. Niemand wist logischerwijs het antwoord en wist ook niet wat te zeggen toen Stoichkov zei: "Omdat niemand weet aan welke kant het beter is om te spugen." Hij kreeg slechts enkele lachers op zijn hand.

Een dag voor El Clásico nam Stoichkov ook al geen blad voor zijn mond. "Ik ben niet veranderd, ik vind Real Madrid net zo walgelijk als vroeger. Zo ben ik nu eenmaal. Ik zeg wat ik denk. En dat terwijl ik veel vrienden in Madrid heb. Ik draag zelfs nooit een wit shirt. Ik kijk al een jaar of vijf niet meer naar een wedstrijd van Real, alleen als ze tegen Barcelona spelen."

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties