Mathijssen haalt uit naar Bayat

Maarten Van Bever
| 8 reacties
Mathijssen haalt uit naar Bayat
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jacky Mathijssen werd enkele maanden geleden de laan uitgestuurd bij Charleroi. Aan de vooravond van het duel tegen zijn ex-club doet de Germinal Beerschot-trainer zijn verhaal in LDH. De boodschap is duidelijk: "Abbas Bayat moet een mea culpa slaan."

Mathijssen die twee keer trainer was van Charleroi, doorbreekt na lange tijd het stilzwijgen en haalt uit naar voorzitter Abbas Bayat. "Het is enorm ontmoedigend om met hem te moeten samenwerken. Telkens als ik met een interessante speler aanklopte, stuurde hij me weg."

"Charleroi kan rekenen op schitterende mensen, maar Bayat is zich niet bewust van die rijkdom. Ik had met niemand problemen, behalve met hem. Mocht ik er nu nog zijn, zou Charleroi er staan."

"Bayat trekt zich niks aan van de fans of de partners van de club. Ik hoop dat hij tot inkeer zal komen. Dat hij een mea culpa zal slaan. Want hij beseft niet dat iedereen met hem lacht. Maar als je onnozele uitspraken doet, kun je wel zoiets verwachten. In het begin van het seizoen zei hij dat deze kern de beste was in tien jaar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties