Weer twee partijen afgelast in de Pro League

Mathias Dumarey
| 6 reacties
Weer twee partijen afgelast in de Pro League
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondag wordt er weer gevoetbald met kerst. Twee partijen vinden alvast niet plaats door de overvloedige sneeuwval in de afgelopen dagen: Eupen - Zulte Waregem en Charleroi - Germinal Beerschot.

Vanochtend zaten de kalendercommissie en de Pro League samen op de bond om de situatie van dit weekend te bekijken. De enige plaats waar zeker kon gevoetbald worden, is de provincie West-Vlaanderen want daar viel gisteren en vannacht geen enkele vlok sneeuw.

Anders was het in Wallonië. Eupen en Zulte Waregem deelden vanochtend op hun website mee dat er niet zou gevoetbald worden Am Kehrweg. "De kalendercommissie meldde ons dat er door de extreme weersomstandigheden in de Oostkantons en de moeilijke bereikbaarheid van het stadion voor de supporters, de wedstrijd is afgelast.

De voetbalbond deelde wat later ook mee dat hetzelfde geldt voor de wedstrijd in Charleroi waar Germinal Beerschot normaliter naartoe moest. De nieuwe data zullen snel bepaald worden en vooralsnog gaan alle andere wedstrijd zondagavond wel door.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties