Tien man van Real Madrid overleeft bij Getafe

Fabian Morren
| 10 reacties

Real Madrid heeft zijn eerste wedstrijd van 2011 gewonnen. De 'Koninklijke' haalde het nipt bij Getafe (2-3).

Na een overtreding op Di Maria bracht Cristiano Ronaldo de bezoekers vanaf de stip op voorsprong. Nog geen tien minuten later zette Özil Real al op 0-2.

Ondanks nog meer kansen voor het team van Mourinho kwam Getafe toch weer in de wedstrijd. Daniel Parejo, door Real uitgeleend aan Getafe, scoorde de aansluitingstreffer.

Pas in de tweede helft kon Real Madrid de kloof weer uitdiepen. Op aangeven van Benzema scoorde Ronaldo de 1-3. Een kwartier voor tijd mocht Kaka Benzema komen vervangen. Voor de Braziliaan was het zijn wederoptreden na een zware knieblessure.

Kort na die wissel kreeg Arbeloa rood en Real bibberde daardoor nog. Juan Albin bracht Getafe weer in de wedstrijd, maar verder kwam de thuisploeg niet meer. Dankzij deze overwinning blijft Real Madrid in het spoor van leider Barcelona.