Cani: "Wou Mourinho niet te lijf gaan"

Cani: "Wou Mourinho niet te lijf gaan"
Foto: © SC

Zondagavond was er even commotie in de wedstrijd tussen Real Madrid en Villarreal. Cani, bij de bezoekers net gewisseld, gooide een waterflesje naar het hoofd van José Mourinho. Hij werd bestraft met de rode kaart.

Mourinho ging nogal opvallend vieren voor de bank van Villarreal. Naar eigen zeggen om te vieren met zijn zoon die achter de bezoekende bank zit. Cani kon het echter niet appreciëren en gooide (niet al te hard) een flesje naar Mourinho.

"Het was een licht vergrijp, meer een anekdote dan een nieuwsbericht", aldus Cani aan het Spaanse persbureau EFE. "Wij zijn echter van Villarreal en dat zal er waarschijnlijk voor zorgen dat ik meer dan één wedstrijd word geschorst, wij zijn niet zo belangrijk als andere clubs."

"Ik geef toe dat ik niets had moeten gooien", vervolgt Cani. "Maar op geen enkel moment wilde ik hem verwonden of te lijf gaan. Ik wilde alleen maar dat hij weg ging. We vonden zijn gedrag niet gepast, het was bovendien niet zijn gebied. Het leek wel of hij ons uitlachtte. Het is bovendien raar dat onze trainer wordt uitgesloten omdat hij twee stappen buiten zijn gebied heeft gezet en dat Mourinho, die toch echt duizend stappen meer had gezet, gewoon mocht blijven van de arbiter."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties