Opare: “Anderlecht? We gaan ze terug verslaan”

Maarten Van Bever
| 84 reacties
Opare: “Anderlecht? We gaan ze terug verslaan”
Foto: © SC

Standard-speler Daniel Opare kijkt vol vertrouwen het duel tegen Anderlecht tegemoet. De Ghanese rechtsback is ervan overtuigd dat Standard als winnaar uit de klassieker zal komen, zo zegt hij in een interview in La Dernière Heure.

“Ik ben geen ‘loser’ en ik wil alle matchen winnen. Dat is ook wat Standard wil. Anderlecht? Ik heb er geen schrik van. We hebben ze reeds een keer verslagen en dat gaan we nog eens overdoen.”

Ook de vele blessures in de kern van Standard, kunnen het enthousiasme van de 20-jarige vleugelverdediger niet fnuiken. “Het is een feit dat we Standard momenteel veel goede spelers moet missen, maar hun vervangers zullen tonen dat ze ook over de nodige capaciteiten beschikken. We moeten 200% geconcentreerd zijn.”

Voor Opare maakt de positie waarop hij geposteerd wordt weinig uit. « Ik maak me daar geen zorgen over. Ik zal spelen waar de coach me nodig heeft. Het is waar dat ik op rechts beter uit de voeten kan, maar als ik op links moet spelen, zal ik mij daarin schikken. Ik ben een prof en voetbal is mijn beroep.”

Opare is nu zes maanden in Luik en voelt er zich als een vis in het water. “Standard is de ideale club voor mij. Hier kan ik groeien en wie weet een plaats veroveren in het nationale elftal. Dat is een van mijn voornaamste doelen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties