Chelsea en Everton hebben akkoord over Pienaar

Maarten Van Bever
| 10 reacties
Chelsea en Everton hebben akkoord over Pienaar
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chelsea heeft bij Everton een bod uitgebracht op Steven Pienaar. Beide clubs hebben intussen een akkoord bereikt, maar Pienaar moet zelf nog onderhandelen met Chelsea. Eerder deze week raakte nochtans bekend dat Pienaar naar Tottenham zou verkassen.

Pienaar staat nog een half seizoen onder contract bij Everton. Omdat de oud-Ajacied niet wil bijtekenen, heeft zijn club besloten om in te stemmen met het bod van de Londenaren. "We zijn inderdaad akkoord met het bod van Chelsea", bevestigde Everton-manager David Moyes. "Steven heeft toestemming om te gaan praten met Chelsea, maar hij heeft op het moment zelf nog geen akkoord bereikt."

Nochtans zag het er naar uit dat Pienaar komend seizoen in het shirt van Tottenham Hotspur te zien zou zijn. De middenvelder mag van zijn werkgever echter niet praten met Tottenham. "Aangezien Spurs niet hetzelfde bedrag geboden heeft", sprak Moyes zondag na afloop van het competitieduel met stadsgenoot Liverpool. Ook Inter Milaan en Atletico Madrid toonden al interesse in de middenvelder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties