Lokeren grijpt terug naar oude logo

Fabian Morren
| 28 reacties
Lokeren grijpt terug naar oude logo
Foto: © SC

Sporting Lokeren keert terug naar zijn oude logo. “We gaan de uitdaging aan om ons oude logo, onze ziel, terug te eren, en tegelijkertijd het imago, de uitstraling en het charisma ervan te bepalen", luidt het op de website van de club.

"Dit kadert in een ruimere ambitie: namelijk de wil om een sterk merk in de Belgische competitie te worden en te blijven. Een belangrijke troef van deze restyling is alvast onze sterke band met supporter nummer één Fiel Laureys, de supporters en de onvoorwaardelijke steun van voorzitter Roger Lambrecht", luidt het.

"Met deze wedergeboorte vinden we onze originele identiteit terug. Bestaande oplossingen, concepten en processen herdenken, geeft inspiratie en nieuwe kansen. 41 jaar ervaring moet immers gekoppeld worden aan een moderne en frisse uitstraling."

Het houdt niet op bij de terugkeer naar het oude logo. "Ook in het straatbeeld en in het stadion zelf zal u geleidelijk aan het verschil merken. U mag van ons een 'oude' maar frisse look verwachten, gecombineerd met een duidelijke, verstaanbare communicatie én informatie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties