Dalglish geeft verdoken steken aan Torres

Yves Dekoning
| 3 reacties
Dalglish geeft verdoken steken aan Torres
Foto: © SC

De vraag die bij elke supporter van Liverpool en Chelsea vandaag door het hoofd zal spoken: waar ligt de toekomst van Fernando Torres? Het antwoord krijgen we zeker vannacht, maar het kunnen nog spannende uren worden.

Liverpoolmanager Kenny Dalglish bleef op een persconferentie vaag over de toekomst van Fernando Torres. Hij wou alleen kwijt dat het standpunt van de club niet gewijzigd was: Torres had een transferverzoek ingediend en LFC heeft dat geweigerd. De levende legende verwees wel enkele keren naar de situatie rond de goalgetter.

"Transfers horen bij voetbal, dat is altijd zo geweest. Belangrijk is dat we onthouden dat niemand groter is dan de club. De belangrijkste spelers bij Liverpool zijn deze die hier willen zijn."

"We hebben geld om spelers te kopen. Als we willen, kunnen we versterkingen halen. Belangrijkste is dat als er iemand vertrekt, dat er ook een vervanger in de plaats komt. Het zou kunnen dat er vandaag nog iets uit de bus valt. We moeten in de eerste plaats aan de club denken."

Ondertussen is het nog even wachten tot de transfer van Luis Suarez helemaal rond is. De club moet vandaag nog een hoop papierwerk in orde brengen en wacht nog op de werkvergunning. In principe mag dit geen problemen opleveren.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties