Zidane: "Ik zal nooit sorry zeggen voor mijn kopstoot"

Fabian Morren
| 12 reacties
Zidane: "Ik zal nooit sorry zeggen voor mijn kopstoot"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zinédine Zidane is heel erg duidelijk over zijn kopstoot aan het adres van Marco Materazzi. De Franse ex-voetballer deelde die uit tijdens de WK-finale van 2006.

Twee maanden geleden liet Materazzi weten dat hij Zidane toevallig tegen het lijf was gelopen. De verdediger wilde over de inhoud van het gesprek dat volgde niets kwijt, maar het leek er toch op dat het positief was.

"Laten we zeggen, dat ik het meeste aan het woord was", vertelde Materazzi destijds. "Aan het einde van ons gesprek stak hij zijn hand uit. Ik schudde net zo lang totdat hij me recht in de ogen keek. Dat is precies wat ik wilde. Voor mij was het een geweldig moment. Ik weet niet wat hij ervan vond."

Zidane benadrukt nu in L'Equipe dat hij zich niet verontschuldigt heeft voor zijn kopstoot. "Ik werd geprovoceerd en dan vind ik het niet logisch mijn excuses aan te bieden. Ook al ben ik niet trots op wat ik heb gedaan, sorry zeggen zal ik nooit doen. Dit is gewoon een onderdeel van mijn carrière geworden. Er zijn momenten die niet prettig zijn en dit is er daar één van."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties