Kovacs: "Moeten nu niet aan het individu denken"

Steurbaut Kersten
| 16 reacties
Kovacs: "Moeten nu niet aan het individu denken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Peter Kovacs kreeg slechts vijftien minuten om zich te tonen, maar dat was voor de Hongaar voldoende om Lierse een punt te bezorgen. “We hadden iemand in de box nodig”, zegt de rijzige spits.

In Gent begon Kovacs nog in de basis, maar tegen Germinal Beerschot moest hij plaatsmaken voor Jurgen Cavens. “Of het moeilijk is om op de bank te zitten? Iedereen wil spelen. Het gaat dus niet alleen over mij, maar de trainer heeft de laatste beslissing. Ik moet gewoon klaar zijn als ik mijn kans krijg”, reageert Kovacs.

“Het heeft geen zin om op dit moment het individu voorop te stellen. We moeten hier als ploeg samen aan werken. Iedereen moet positief zijn, anders komen we er niet.”

Met zijn vechtlust en doelpunt toonde Kovacs zich alvast positief. “Oorlog maken in de zestien, dat is mijn sterk punt hé. Er kwamen goede crosses van de flanken, maar er stond niemand in de box. Ik wou de trainer tonen dat hij een foute beslissing had genomen door mij op de bank te zetten.”

“Misschien mag ik woensdag terug starten. Het wordt een heel belangrijke wedstrijd. Niet alleen voor de ploeg maar ook voor de fans.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties