"Als Lukaku gratis is, kom ik hem zelf ophalen"

Fabian Morren
| 2 reacties
"Als Lukaku gratis is, kom ik hem zelf ophalen"
Foto: © SC

Jan Vertonghen kijkt uit naar het duel met Anderlecht. De verdediger van Ajax wordt wellicht de rechtstreekse tegenstander van Romelu Lukaku.

"Hij is een heel sterke en heel snelle speler', aldus Vertonghen in HNB. "We zullen een goede manier moeten vinden om hem en Boussoufa af te stoppen. Zij zijn de speerpunten van Anderlecht."

"Romelu ziet Ajax als een heel mooie club", zegt Vertonghen. "Maar ik heb ook de bedragen gelezen die Anderlecht voor hem wil. Ik denk niet dat Ajax bij machte zal zijn om hem te halen. Maar Lukaku is een fantastische speler die elk team in zijn rangen zou willen hebben. Als hij gratis wil komen, dan wil ik hem wel gaan ophalen."

"Ik was nu bijzonder blij met de loting. Omdat het een mooie wedstrijd wordt en omdat het de beste tegenstander is voor ons. Veel familieleden en vrienden zijn supporter van Anderlecht. Vorige week was er een familiefeest. Het was grappig wat er daar allemaal gezegd werd. Zij hebben nu toch wat moeite om te kiezen voor wie ze gaan supporteren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties