Ronaldo kan gaan voetballen in Tsjetsjenië

Michiel Derwael
| 5 reacties
Ronaldo kan gaan voetballen in Tsjetsjenië
Foto: © SC

De Braziliaan Ronaldo heeft nog maar net zijn schoenen aan de haak gehangen, of hij kan ze er al meteen terug afhalen. Tsjetsjeens President Ramzan Kadirov, ook voorzitter van Terek Grozny, heeft de Braziliaanse selectie van 2002 uitgenodigd voor een wedstrijd.

Er wacht alvast een rijkelijke vergoeding voor " El Gordo" en medespelers in Tsjetsjenië. De wereldkampioenen van 2002 zijn uitgenodigd voor een wedstrijd in Grozny. Chajdar Aljanov, minister van Sportzaken en Toerisme, mocht het nieuws bekendmaken.

Het is nog maar de vraag of de "Goddelijke Kanaries" hier op ingaan. Naast Ronaldo zouden ook andere sterren als Ronaldinho en Kaka aantreden in deze wedstrijd. Het is nog af te wachten of Mourinho zijn toestemming geeft voor die laatste. De tegenstander van de Brazilianen is een door Kadirov persoonlijk samengesteld elftal. Daarin voetbalt hij zelf mee als kapitein.

De president is een ambitieus persoon. Als voorzitter van Terek Grozny stelde hij onlangs de Nederlander Ruud Gullit aan als nieuwe trainer. Daarnaast wil hij enkele spelers met grote naam binnenhalen om zijn team te versterken. Misimovic wordt genoemd als één van de nieuwe targets.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties