Berrier: "Match tegen Mechelen heel belangrijk"

Mathias Dumarey
| 40 reacties
Berrier: "Match tegen Mechelen heel belangrijk"
Foto: © SC

Franck Berrier (foto) stond zondag voor het eerst in de basis van Standard na zijn blessure die hem maanden aan de kant hield. Nu volgt zaterdag de wedstrijd tegen KV Mechelen en die is voor de Fransman razend belangrijk met het oog op PO- I.

"Als we erin slagen om de finale te halen van de Belgische beker en als we kunnen deelnemen aan PO-I, dan zullen de supporters de slechte momenten van de voorbije maanden snel vergeten zijn. Ik kan hun reactie zeer goed begrijpen omdat ze altijd maar meer willen, maar zij moeten ook verstaan dat we simpelweg niet alles kunnen winnen", aldus Franck Berrier op RTBF.

"De supporters moeten nu begrijpen dat de wedstrijd zaterdagavond tegen Mechelen een heel erg belangrijke is voor ons. Als we de match vanaf het begin in handen kunnen nemen, dan ben ik er zeker van dat ze snel onze kant zullen kiezen. Er zullen in het begin van de match zeker gezangen zijn die vragen om het ontslag van Dominique D'Onofrio (de trainer, nvdr), maar dat is een detail. We moeten gewoon de match in handen nemen en de supporters moeten ons steunen. Dan krijgen de spelers het vertrouwen dat ze nodig hebben", besluit Berrier.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties