"Stijn zei altijd dat hij een boegbeeld was ..."

Steurbaut Kersten
| 21 reacties
"Stijn zei altijd dat hij een boegbeeld was ..."
Foto: © SC

Club Brugge en Stijn Stijnen hebben maandagavond in onderling overleg afscheid van elkaar genomen. “Ik kan het me nog steeds niet voorstellen”, zegt Club Brugge-boegbeeld Gert Verheyen.

“Het is Stijns eigen schuld dat hij Club Brugge langs een achterpoortje verlaat”, aldus Verheyen in Het Nieuwsblad. “Of hij nog een toekomst in België heeft? Ikzelf zou het in zijn plaats niet willen. Ik heb geen begrip voor wat er is gebeurd. Het is onwaarschijnlijk en onaanvaardbaar.”

Materialmeester Pascal Plovie had een goede band met Stijnen. “Stijn zei altijd dat hij een boegbeeld was, maar als je de verklaringen in de kranten leest... Ik denk dat iedereen ontgoocheld is in deze zaak. Als je dat niet bent, dan heb je geen hart voor Club Brugge. Stijns kastje werd leeggemaakt door een steward, maar ik heb wel aanwijzingen gegeven over wat hij moest meenemen.”

“Ik kan heel weinig zeggen. Op dit moment is het niet opportuun voor mij om te reageren. We kennen de omstandigheden. Ik kan alleen zeggen dat het een zeer spijtige zaak is”, besloot keeperstrainer Dany Verlinden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties