Willem II boekt tweede zege van het seizoen
Michiel Derwael
| 6 reacties
Willem II boekt tweede zege van het seizoen
Foto: © SC

In Nederland speelden vandaag de Belgen Davino Verhulst en Bart Biemans hun wedstrijd. Willem II won in eigen huis van Heerenveen. Voor de Tilburgers was het nog maar de tweede zege van het seizoen.

Willem II won op eigen veld in een spannende wedstrijd tegen Heerenveen met 4-3. De Tilburgers toonden in de slotfase enorm veel veerkracht, de club kwam twee keer op achterstand. De Friezen begonnen goed aan de wedstrijd en Verhuls moest zich na een half uur al twee keer omdraaien. Janmaat en Dost zorgden voor de 0-2 voorsprong aan de rust.

Willem II kwam met een ander gezicht uit de kleedkamers. De thuisploeg speelde sterk en kwam op gelijke hoogte via doelpunten van onze landgenoot Biemans en Swinkels. De vreugde was echter van korte duur want niet veel later bracht Väyrynen de bezoekers terug op voorsprong.

In de laatste vijf minuten kwamen de Tilburgers opzetten en dat leverde de winst op. Van der Heijden en Rigters bezorgde de hekkensluiter de drie punten. De club boekte haar tweede overwinning van het seizoen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties