Pocognoli: “Wij zijn tevreden met gelijkspel”

Michiel Derwael
| 12 reacties
Pocognoli: “Wij zijn tevreden met gelijkspel”
Foto: © SC

Standard sleepte in de slotfase nog een gelijkspel uit de brand. De Rouches bogen vijf minuten voor tijd een 0-2 achterstand om naar 2-2. Ze naderen nu tot op één punt van de zesde plaats. De komende wedstrijden moeten gewonnen worden.

In een hevige topper speelde Standard 2-2 tegen Club Brugge. Het zag er na de achterstand niet goed uit voor de Luikernaren. “Wij zijn zeer tevreden met het gelijkspel. We stonden twee doelpunten achter en konden die in de laatste minuten goed maken”, vertelt Pocognoli.

Er zat meer in voor Standard dan een gelijkspel. De Rouches kregen enkele goede mogelijkheden. “Wij kregen een paar goede kansen in het begin van de tweede helft, maar konden niet scoren en dat was jammer. Als wij de eerste goal maakten, kregen we een andere wedstrijd.”

De Luikenaren naderen tot op één punt van KV Mechelen en Play-Off 1. “Het is enorm belangrijk om Play-Off 1 te halen. Wij hebben genoeg kwaliteit om daar te spelen. Wij naderen tot op één punt, maar alles is nog mogelijk. Wij hebben nog twee wedstrijden voor de boeg en die moeten we winnen. De drie punten zijn het belangrijkste”, verklaarde de verdediger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties