Robben: "Onze verdediging is te zwak voor dit niveau"

Jarryd Naegels
| 7 reacties
Robben: "Onze verdediging is te zwak voor dit niveau"
Foto: © SC

Bij Bayern München zijn ze nog steeds in shock na de late tegengoal tegen Inter Milaan en de daarbijhorende uitschakeling. Ook Arjen Robben snapt er niets van. "Dit kan echt niet."

De Nederlandse flankspeler stak zijn ontgoocheling niet onder stoelen of banken. Hij wees ook naar de defensie. "Onze verdediging is momenteel niet goed genoeg voor dit niveau", zei hij tegenover Bild. "Het kan gewoon niet dat we drie tegentreffers krijgen in eigen huis."

"Er zijn individuele fouten gemaakt", weet Robben. "Op dit niveau mogen die niet gebeuren." Zijn ploegmaats reageerden niet meteen vrolijk op de Nederlander zijn woorden. "Dit is gewoon onbeschoft", aldus Breno.

Ook kapitein Philipp Lahm was niet gediend met Robben zijn uitlatingen. "We hebben amper twee kansen weggegeven", verdedigt Lahm zich. "Bovendien hebben we zelf zeven grote kansen afgedwongen. Misschien hadden we meer moeten scoren", zei hij met een knipoog. "Het had bij de rust gewoon 5-1 moeten staan", zei ook doelman Thomas Kraft achteraf.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties