Uitstel voor Willebroek-Meerhof

vincent david
| 22 reacties
Uitstel voor Willebroek-Meerhof

Willebroek-Meerhof werd maandag dan toch niet uit competitie genomen door de KBVB. De advocaten van de schuldeisers stelden een nieuw ultimatum.

De advocaten van de schuldeisers deden de club, die al enige tijd financiële problemen kent, een ultiem uitstel. Het ultimatum verstrijkt op donderdag 31 maart om 16 uur. “ Bij ontstentenis wordt haar schorsing van de sportactiviteiten effectief op vrijdag 1 april 2011”, deelt de KBVB dinsdag mee op zijn website.

Willebroek-Meerhof, momenteel laatste in vierde klasse B, werd door de Arbeidsrechtbank van Mechelen verplicht om spelers Sven Van Vlasselaer, Kevin Leemans, Tom Blommaerts, Kevin Borlee en Thomas Dupont te betalen. Wanneer ze dit niet doen dreigt het einde van de club.

Eerder deze maand werd Willebroek-Meerhof al een ultimatum opgelegd door het Uitvoerend Comité van de KBVB. Het ultimatum verstreek maandag, zonder dat de club zijn verplichtingen nakwam.

Als de club op 1 april uit competitie wordt genomen dan worden alle uitslagen van de ploeg geannuleerd. Er blijven dan vijftien ploegen over in bevordering B en Willebroek-Meerhof zal  in juni definitief geschrapt worden op de algemene vergadering van de Voetbalbond.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties