Slowakije, Rusland en Ierland delen leidersplaats in groep B

vincent david
| 6 reacties

Slowakije ging zaterdag 0-1 winnen op het veld van Andorra. Door het gelijkspel van Rusland en de Ieren die thuis wonnen van Macedonië zijn er nu drie leiders in groep B.

Rusland geraakte niet verder dan een 0-0 gelijkspel in Armenië. Mits winst kon Slowakije mee aan leiding komen in groep B. In Andorra lieten Slowaken deze kans niet liggen. Het ging winnen met 0-1. Het enige doelpunt werd gescoord door Sebo.

Ierland nam het thuis op tegen Macedonië. Al na drie minuten kon McGeady scoren voor de Ieren. Halfweg eerste helft konden de Ieren hun voorsprong verdubbelen via Robbie Keane. In de toegevoegde tijd van de eerste helft scoorde Ivan Trickovski de aansluitingstreffer. Het bleef bij 2-1.

Slowakije en Ierland komen nu mee aan leiding met Rusland. Uit vijf wedstrijden behaalden ze tien punten.