Laat Barça zich verrassen door Shaktar?

Laat Barça zich verrassen door Shaktar?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond staat Barcelona-Shaktar Dontesk op het programma in de kwartfinale van de Champions League. Op het eerste zicht een vrij makkelijke wedstrijd voor de Catalanen, maar Pep Guardiola is het daar niet mee eens.

Shaktar staat immers niet zomaar in de kwartfinales van het grootste clubtoernooi. De Oekraïners schakelden al kleppers als AS Roma en Arsenal uit. In Catalonië is iedereen reeds in euforie en denkt men dat de halve finales al binnen zijn, maar Guardiola waarschuwt voor voorbarig optimisme.

"Voor het eerst heb ik geen goed gevoel voor een wedstrijd", aldus Pep. "Er zitten vijf Brazilianen bij Shaktar die ik allemaal in mijn selectie zou willen hebben. Iedereen denkt dat we alles gaan winnen, maar alles moet eerst nog gespeeld worden."

Ook bij Shaktar heeft men het nodige respect, maar geeft men zich niet zomaar gewonnen. "Zij hebben de kwaliteit en wij een vechtmentaliteit. We zullen er alles aan doen", zei verdediger Dmitro Chygrynskiy, ex-speler van Barça, vandaag nog.

Wat denkt Bwin over de match?

Barcelona is duidelijk favoriet. Een gokje op Shaktar daarentegen kan u een mooie stuiver opleveren. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt Barcelona de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 177 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Shaktar wint u 1575 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties