Van Veldhoven: "Goede resultaten, maar we zijn er nog niet"

Van Veldhoven: "Goede resultaten, maar we zijn er nog niet"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Harm Van Veldhoven is tevreden met het resultaat van zijn club Roda JC Kerkrade, maar blijft voorzichtig. “De prijzen worden pas op het eind van het seizoen verdeeld.”

Roda JC Kerkrade staat slechts vijf punten achter op nummer vier AZ, het maakt zelfs nog kans op een directe plaatsing voor de voorronde van de Europa League. Zaterdag hebben Harm Van Veldhoven en zijn spelers een afspraak met NAC Breda.

“Door de goede resultaten van de laatste weken zijn we FC Groningen op de ranglijst gepasseerd en zijn we nu zeker van de play-offs. Hoewel het onze doelstelling was om tussen de negende en twaalfde plek te eindigen, wil dat niet zeggen dat het seizoen nu volledig is geslaagd. De prijzen worden pas op het eind van het seizoen verdeeld”, aldus Van Veldhoven op de clubwebsite.

Vorig weekend passeerde Roda gemakkelijk VVV-Venlo met 5-2. Onze landgenoot kijkt met plezier terug op de derby. “Afgelopen zaterdag heb ik tegen VVV-Venlo vooral genoten. Zeker in de tweede helft had ons spel veel weg van een demonstratie.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties