Boussoufa betrokken bij vechtpartij in Carré

Jelle Vereecke
| 96 reacties
Boussoufa betrokken bij vechtpartij in Carré
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mbark Boussoufa was op 17 april nog even in ons land en dat ging niet onopgemerkt voorbij. De voormalige Anderlecht-speler zou gevochten hebben in de populaire dancing Carré in Willebroek.

Hakim El Abouti, een 19-jarige student economie uit Brussel, beweert dat hij die bewuste avond tussen 3 en 4 uur ’s nachts slaag kreeg van de Gouden Schoen. "Het incident begon nadat iemand van het gezelschap-Boussoufa drank had gemorst op de rug van Marine J., een vriendin van mij. Toen ze zich omdraaide om verhaal te halen, reageerden Boussoufa en zijn vrienden onnodig agressief", vertelt El Abouti op clint.be.

"Ik zei tegen die mannen dat ze rustig moesten blijven, want dat ze tegen een meisje bezig waren. Het gevolg was dat ze zich tegen mij keerden. Ze grepen mij vast en voor ik het wist, had ik twee slagen in het gezicht gekregen", aldus El Abouti. Daarop verwijderde de security Hakim en Marine uit de dancing.

Carré heeft andere versie

"Het waren de buitenwippers die ons vertelden dat Boussoufa deel uitmaakte van de andere groep. Wij hadden hem nog niets eens herkend. Maar omdat zij de vips waren, moesten wij opkrassen", meent El Abouti. Hij liet de verwondingen vaststellen door een dokter en diende klacht in bij de politie.

Het management van dancing Carré vertelt een ander verhaal en legt de schuld volledig bij El Abouti. "Die is volgens onze security kwaad geworden omdat de voetballer naar zijn vriendin had gekeken. Hij stapte op Boussoufa af en gooide diens pet op de grond. Boussoufa heeft hulp gezocht bij de security."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties