Sportpsycholoog moet Twente aan titel helpen

Jelle Vereecke
| 0 reacties
Sportpsycholoog moet Twente aan titel helpen
Foto: © SC

De titelstrijd in Nederland is met nog twee speeldagen te gaan ongemeen spannend. Twente-coach Michel Preud'homme laat niets aan het toeval over en schakelde de hulp in van een sportpsycholoog.

Twente staat, met nog twee wedstrijden te gaan, aan de leiding in de Nederlandse Eredivisie. Ajax volgt op amper één puntje, PSV moet al drie eenheden goedmaken. Op de laatste speeldag staat er echter Ajax-Twente op het programma. Bovendien speelt Twente op 8 mei ook nog eens de bekerfinale, tegen datzelfde Ajax.

Daarom heeft trainer Michel Preud'homme een sportpsycholoog opgetrommeld. De Brit Bill Beswick werkte eerder al samen met Twente toen Steve McClaren er nog coach was. Dat loonde, want Twente werd toen voor het eerst in zijn geschiedenis kampioen.

Beswick zal in de aanloop naar de laatste twee wedstrijden individuele gesprekken voeren met de spelers en ook een gesprek met de voltallige spelersgroep staat op het programma. Beswick werkte eerder al samen met Manchester United en stond ook Tiger Woods al bij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties