Derksen: "Ik wantrouw achterbakse Preud'homme"

Melissa Maes
| 84 reacties
Derksen: "Ik wantrouw achterbakse Preud'homme"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Johan Derksen, beter bekend als de Nederlandse analist die Michel Preud’homme een dorpsidioot noemt, zit niet verlegen om zijn uitspraken. “Ik weet niet of hij er een is maar zo gedraagt hij zich wel.”

De hoofdredacteur van Voetbal International, Johan Derksen, zegt in een interview met HLN opnieuw knappe dingen over onze landgenoot Michel Preud'homme. “Elke wedstrijd weer loopt Preud’homme met hele grote ogen voor zijn dug-out te springen alsof hij stijf staat van de coke.”

“Iemand die zich zo gestrest gedraagt, kan volgens mij nooit koel een wedstrijd analyseren. We vragen ons af of de goede resultaten van Twente wel zijn verantwoordelijkheid zijn. Misschien heeft hij gewoon het geluk over hele goede voetballers te beschikken.”

“Pas op, ik vind Preud’homme de beste keeper die België ooit heeft gehad. Maar hij is opgegroeid in het Belgische voetbal, dus dan ben je defensief ingesteld. Daarbij is hij een keeper en die hoor ik alleen maar onzin vertellen over voetbal.”

"Misschien ben ik niet helemaal objectief. Want ik ben een vriend van Johan Boskamp en ik weet van hem dat Preud'homme indertijd als technisch directeur van Standard een dubieuze rol gespeeld heeft door Jan er al na een paar maanden uit te flikkeren en zelf trainer te worden. Door dat achterbakse gedoe wantrouw ik hem."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties