Goots: "Pivaljevic was een geniale voetballer"

Dirk Pieters
| 11 reacties
Goots: "Pivaljevic was een geniale voetballer"
Foto: © SC

Antwerp nam zaterdagmiddag afscheid van Darko Pivaljevic. De Serviër zegt het voetbal vaarwel en kreeg een mooie laatste herinnering aan de Bosuil.

De kampioenenploeg van 1999-2000 nam het op tegen een elftal met heel wat bekende vlamingen. Het werd een simpele overwinning voor de oud-spelers van Antwerp; 7-3. Ook Patrick Goots was van de partij en pikte zelfs nog twee doelpuntjes mee. "Het deed deugd om nog eens te scoren op de Bosuil. Het geeft altijd een speciaal gevoel om hier terug te komen. Het was een leuke namiddag voor iedereen, maar het was duidelijk dat Pivaljevic er van heeft genoten.

"Ik twijfelde geen seconde om te komen, want dit afscheid is meer dan terecht. Hij was een geniale voetballer die de fans heel wat mooie momenten heeft geschonken. Als ik Darko zou moeten omschrijven in drie woorden, dan zou dat als volgt zijn: "Super klasse speler". Het was een plezier om met hem hier te mogen spelen. Ik denk dat iedereen boeken kan schrijven over hem, maar uiteindelijk liet hij op het veld zien hoeveel klasse hij had. Ik denk dat ik zelden zo'n slimme voetballer heb gezien. Zelfs tijdens deze wedstrijd klikte het nog steeds tussen ons en ook Sandro Da Silva had er duidelijk zin in."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties