Interview Cerigioni: "Ben lichtjes tevreden over mijn seizoen"

Michiel Derwael
| 4 reacties
Cerigioni: "Ben lichtjes tevreden over mijn seizoen"
Foto: © SC

Donderdag staat de laatste speeldag in de eindronde op het programma. Bergen, Waasland-Beveren en Lommel United strijden voor het laatste plaatsje in eerste klasse. Bij de Limburgers is Alessandro Cerigioni de man in vorm. De aanvaller scoorde al vier keer.

De manschappen van Franky Van der Elst zijn bezig aan hun laatste week van het seizoen. Veel tijd voor verandering is er niet. "De voorbereiding voor de wedstrijd tegen Bergen is niet speciaal. De trainingen blijven hetzelfde en de sfeer zit nog goed in de groep", verklaart Cerigioni aan Voetbalkrant.com.

Met vier doelpunten is de jonge Limburger goed op dreef. "Ik ben lichtjes tevreden over mijn seizoen. Vorig seizoen had ik vier doelpunten gemaakt en nu acht. Voor een aanvaller is het seizoen geslaagd als je meer doelpunten maakt dan het jaar ervoor."

Over zijn toekomst is de aanvaller duidelijk. "Ik blijf in Lommel. Er is interesse, maar momenteel hou ik mij alleen bezig met de eindronde en erna ook nog met Lommel United. ", aldus Cerigioni. "Of dat nu in eerste of in tweede klasse is, speelt voor mij geen rol."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e - promotie

 Speeldag 1

Nieuwste reacties